Care va fi suma lunară de plată pentru creditul de care ai nevoie? Fă o simulare!

Ideea ta de business poate crește dacă știi să îți planifici eficient finanțele. Calculează rata lunară a creditului tău. Așa vei fi pregătit pentru viitor și poți descoperi avantajele programului gândit special pentru antreprenorii ca tine, aflați la început de drum.

SUMA LUNARĂ DE PLATĂ
6.672 LEI

Echipamente, mijloace de transport, utilaje, investiții în puncte de lucru etc.

120.000
36
 • Până la
  50.000€

 • Dobândă
  preferențială

 • Fără comision
  de acordare

 • Perioadă de grație
  de până la 12 luni

Calculul realizat prin intermediul calculatorului de rate online este estimativ și nu are valoare comercială.
* Suma lunară de plată afișată include plata lunară de principal, dobânda lunară și comisionul lunar de administrare, indiferent de tipul de credit.
** Rata lunară este calculată în funcție de valoarea ROBOR, actualizată săptămânal. Dobânda variabilă se va modifica în funcție de valoarea ROBOR de la data aprobării creditului.

Simulatorul de credite și graficul de rambursare au scop informativ - indicativ și nu constituie, în niciun fel, un angajament din partea băncii în vederea încheierii unei tranzacții sau acordării unei finanțări. Aprobarea unei tranzacții și/sau acordarea unei finanțări din partea Raiffeisen Bank SA depinde de primirea documentelor complete și valide pe care banca le solicită prin programul factory by Raiffeisen Bank și se va face în concordanță cu cerințele și condițiile reflectate în Regulamentul privind desfășurarea Programului de finanțări factory by Raiffeisen Bank și normele de creditare ale băncii.

Prezentul document și informațiile conținute de el nu pot fi furnizate unor terțe părți cu scopul de a face dovada acordării sau de a garanta acordarea în viitor a unei finanțări din partea Raiffeisen Bank SA.

Pentru întrebări suplimentare sau nelămuriri, vizitează secțiunea de Întrebări frecvente sau scrie-ne la adresa factory@raiffeisen.ro.

Contact